ep jose maria torres presidentnumintec
José María Torres, president de NumintecJOSÉ MARÍA TORRES

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

El president de Grup Numintec, José María Torres, encapçalarà una candidatura per presidir la Cambra de comerç de Barcelona, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Torres, que és consultor del ple de la Cambra, ha argumentat que ha pres la decisió perquè creu que l'entitat "ha d'experimentar un procés de transformació i obertura centrat a prestar servei de forma real a totes les empreses", i ha escollit com a lema de campanya 'Les empreses al capdavant'.

La de Torres és la segona candidatura anunciada, al costat de de Ramon Masià, i després que l'actual president, Miquel Valls, confirmés que no es tornarà a presentar.

"Volem fer de la Cambra una entitat oberta, que sigui la referència de les empreses davant qualsevol consulta en matèria d'internacionalització, digitalització, formació, networking o finançament", ha manifestat Torres, que ha subratllat que treballarà tant per a les grans com les petites empreses.

"El nostre objectiu és donar servei, reforçar el teixit empresarial barceloní i català i acompanyar a les empreses en la seva transformació digital generant oportunitats de negoci", ha afegit.

contador