ep grup catalana occident
Grup Catalana OccidentGRUPO CATALANA OCCIDENTE

El volum de negoci del grup aconsegueix els 2.293,2 milions d'euros

BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)

Grup Catalana Occident ha finalitzat el primer semestre del 2017 amb un benefici de 190,2 milions d'euros, xifra que representa un increment del 9,4% respecte al mateix període de l'any anterior, ha informat aquest dijous en un comunicat.

També ha incrementat el volum de negoci de la companyia en un 2,1%, aconseguint així 2.293,2 milions d'euros, millores relacionades amb un "comportament sòlid" del negoci en les dues branques d'activitat del Grup Catalana Occident, negoci tradicional i d'assegurances de crèdit, segons la companyia.

En els sis primers mesos de l'any, la facturació del negoci tradicional del grup --Seguros Catalana Occidente, Plus ultra Seguros, Seguros Bilbao, Nortehispania Seguros i Previsora Bilbaína-- va augmentar un 1,1%, fins els 1.346,8 milions d'euros, destacant l'increment del 2,8% en assegurances d'automòbils i del 7,5% en empreses.

Respecte a les assegurances de crèdit --Atradius Crédito y Caución i Atradius Re--, el volum de negoci va ser de 946,4 milions d'euros, la qual cosa suposa un augment del 3,5%, posant en valor el creixement del 9% en països centreeuropeus.

La companyia també ha destacat la retribució a l'accionista, que ha augmentat un 5% en el primer dividend a càrrec dels resultats de l'exercici 2017.

El director general del Grupo Catalana Occidente, Francisco Arregui, ha sostingut que l'empresa tanca el primer semestre d'aquest any consolidant un comportament favorable en millorar els resultats, els ingressos i el capital.

"La bona evolució del negoci en ambdues branques d'activitat reflecteix el nostre esforç per ser cada vegada més eficients, mantenir el rigor en la subscripció i lliurar-nos al servei al client", ha assegurat, a més de remarcar la seva satisfacció per millorar la retribució als accionistes.

contador