ep aarevalo glibutti i morsini durantpresentacio
A.Arévalo, G.Libutti i M.Orsini, durant la presentacióEuropa Press

La nova ruta començarà a operar a partir del 8 de juny

BARCELONA, 28 (EUROPA PRESS)

La naviliera italiana Grandi Navi Veloci (GNV) ha anunciat aquest dimarts que connectarà Barcelona i Nador per ampliar la seva oferta de connexions amb el Marroc, una aposta que incrementarà i completarà les rutes que salpen actualment d'Itàlia, França i Espanya cap al nord d'Àfrica.

En la presentació de la nova ruta en el World Trade Center de Barcelona, el director de vendes de passatgers de GNV, Giulio Libutti, i l'especialista en màrqueting de clients de GNV, Marina Orsini, han destacat la posició estratègica d'Espanya respecte al mercat del nord del continent africà, un dels motius principals pels quals la companyia italiana ha decidit obrir aquesta nova línia.

Libutti ha celebrat aquesta nova connexió entre Espanya i el Marroc, que se suma a la ja existent entre Barcelona i Tànger, i ha assegurat que a partir d'estiu s'incrementarà en un 80% la capacitat de freqüència entre Europa i el nord d'Àfrica via marítima.

MENYS VIATGERS PER CARRETERA

També ha assegurat que amb aquest nou servei es reduirà el nombre de persones que viatgen per carretera fins al Marroc, "cosa que incrementarà la seguretat dels viatgers", a més d'exposar l'estalvi que pot suposar a famílies completes el fet de viatjar en ferri.

La nova ruta s'engegarà el 8 de juny, tindrà una durada de 25 hores i es dedicarà un ferri exclusivament a la connexió entre la capital catalana i Nador, el mateix que opera la ruta entre Sète (França) i Nador, per això la freqüència del vaixell serà de cada sis dies.

El ferri té una capacitat per a 2.000 passatgers i uns 600 vehicles aproximadament, i compta amb diversos serveis exclusius per a la comunitat marroquina, com per exemple dues mesquites a bord (una per a homes i una altra per a dones), restaurant amb cuina a l'estil 'Halal' i espais privats.

La mànager comercial i responsable de Short Sea Shipping (SSS) del Port de Barcelona, Ana Arévalo, ha destacat el valor de la posada en marxa d'aquesta nova línia ja que, segons ella, costa molt iniciar "noves connexions marítimes", a més d'agrair que hagin triat la infraestructura catalana per obrir nous negocis.

TARIFES ESPECIALS

GNV oferirà tarifes especials de llançament als clients que reservin plaça en aquesta línia i es podran beneficiar d'un 20% de descompte addicional si reserven un bitllet d'anada i tornada cap a o des de les destinacions al Marroc.

Els passatgers podran triar també l'opció 'Prevenda', que permet reservar una plaça opcional abonant el 20% del total de bitllet i concloure el procediment de compra 30 dies abans del viatge, liquidant el 80% de l'import restant mitjançant agències de viatge o centres d'atenció al client de GNV.

Per a les connexions cap a i des del Marroc, la firma efectua sortides des de Gènova (Itàlia) cap a Tànger, amb escala a Barcelona, i també ofereix línies de connexió a Tànger i Nador des del port francès de Sète.

A l'acte també han assistit representants del Port de Barcelona i personalitats de les institucions marroquines a Barcelona.

contador