ep miguel vicente barcelona tech city i joaquim gaymontell foment
Miguel Vicente (Barcelona Tech City) i Joaquim Gay de Montellà (Foment)FOMENTO DEL TRABAJO

BARCELONA, 22 (EUROPA PRESS)

Foment del Treball i Barcelona Tech City han signat un acord de col·laboració per oferir nous espais per a l'emprenedoria digital a Barcelona, ha informat la patronal aquest dimarts en un comunicat.

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i el de Barcelona Tech City, Miguel Vicente, han subscrit l'acord, amb el qual es preveu crear un nou espai per acollir start-ups, emprenedors, corporacions, empreses i laboratoris d'innovació.

El Pier01, situat al Palau de Mar, ja ha completat l'aforament dels seus 11.000 metres quadrats amb la incorporació de més de 100 empreses i mil professionals.

Fruit d'aquest acord, Foment del Treball es converteix en partner institucional de Barcelona Tech City, i ambdues organitzacions intercanviaran activitat en òrgans consultius i grups de treball i oferiran espais de reunió i treball als associats de l'associació tecnològica.

Així mateix, organitzaran activitats i contactes compartits amb l'objectiu de promoure iniciatives emprenedores en els àmbits tecnològic i digital i l'obertura d'oportunitats de negoci a escala internacional.

contador