ep antonio perez jordi soldevila jordi nicolau blanca sorigue i anton ferre
Antonio Pérez, Jordi Soldevila, Jordi Nicolau, Blanca Sorigué i Antón Ferré.CZFB

BARCELONA, 18 (EUROPA PRESS)

CaixaBank, a través de BuildingCenter i Servihabitat, i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) seran els patrocinadors principals del Barcelona Meeting Point (BMP) 2018, que se celebrarà del 25 al 28 d'octubre al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Segons han informat el consorci i el BMP aquest dilluns en un comunicat conjunt, en l'acte de la signatura hi han estat presents el director territorial de Barcelona de CaixaBank, Jordi Nicolau; el conseller delegat de BuildingCenter, Jordi Soldevila; el director executiu d'operacions de Servihabitat, Antonio Pérez; la directora general del CZFB i del Barcelona Meeting Point, Blanca Sorigué, i el secretari general del CZFB, Antón Ferré.

Nicolau ha valorat el fòrum com "una gran oportunitat per debatre i aprofundir" en un entorn de proximitat i com un lloc on trobar noves oportunitats d'inversió i negoci, mentre que Sorigué ha volgut agrair al grup CaixaBank el seu compromís amb la continuïtat del saló.

Per la seva banda, Pérez ha assenyalat el compromís de Servihabitat amb el saló, que "s'ha convertit en una cita de referència a la qual assisteixen els principals agents del mercat immobiliari".

En aquesta línia, Soldevila, de BuildingCenter, ha assenyalat que el BMP els permet contactar directament amb una demanda ramificada que s'està descentralitzant de les grans ciutats cap a les principals capitals de província.

Una de les grans novetats del BMP 2018 serà la creació d'una zona d'exposició que atraurà una seriosa d''start-ups' seleccionades que presentaran les millors solucions i el millor talent vinculat al sector immobiliari.

contador