ep bizfranquicias
BizfranquiciasFIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 26 (EUROPA PRESS)

Bizfranquicias, un espai dins del saló Bizbarcelona que se celebrarà del 31 de maig a l'1 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, representarà més de 50 marques de diferents sectors d'activitat, com ara restauració, moda i serveis, que volen ampliar la seva xarxa comercial a Catalunya.

I és que Catalunya concentra el 24% del total de xarxes franquiciadores espanyoles, el 29,5% dels locals franquiciats i el 25% de l'ocupació, i en concret operen 311 cadenes franquiciadores, que facturen gairebé 6.424 milions d'euros en 20.858 establiments en els quals treballen 67.683 persones, segons dades al tancament del 2016 de l'Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF).

El director de Bizbarcelona, Aleix Planas, ha destacat que la franquícia ha contribuït especialment a dinamitzar el comerç i és un dels sistemes que permet a emprenedors, autònoms i petits empresaris transformar-se i adaptar-se als canvis amb menys risc.

L'espai Bizfranquicias permetrà conèixer els conceptes de negoci, formats i inversions requerides, així com franquícies destinades específicament a l'autoocupació, i també s'habilitarà una sala en la qual es desenvoluparan conferències i es potenciarà el networking.

"El franquiciat tindrà orientació sobre la inversió que ha de fer, com ho ha de fer i quines són les expectatives de resultats que pot esperar", ha explicat el president d'AEF, Xavier Vallhonrat.

contador