ep presidenteppayuntamientobarcelona alberto fernandez 20170817133501
El presidente del PP en el Ayuntamiento de Barcelona, Alberto FernándezEUROPA PRESS

Titlla de "despropòsit" l'enfrontament entre Generalitat i Ajuntament pels narcopisos del Raval

BARCELONA, 17 (EUROPA PRESS)

El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha demanat al tinent d'alcalde de Cultura, Jaume Collboni, que prengui mesurades per evitar la vaga en alguns museus de la ciutat, després que aquest dimecres no obrissin el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba), la Fundació Antoni Tàpies i la Fundació Joan Miró.

En un comunicat aquest dijous, ha retret a Collboni que hagi aprofitat la setmana en la qual va ser alcalde accidental "per a la seva autopromoció" i no per exercir com a regidor de Cultura, sota el seu punt de vista.

Una desena de museus es van veure afectats dimecres per les aturades convocades pel sindicat SUT i treballadors de Serveis Educatius Ciut'Art en protesta per la reducció de llocs de treball i hores en les últimes licitacions.

NARCOPISOS EN EL RAVAL

Sobre els pisos del Raval en els quals es trafica amb droga, Fernández ha reclamat a les administracions competents --Ajuntament i Generalitat--, que elaborin un pla conjunt de xoc per acabar amb la problemàtica al barri.

Així, s'ha referit a la descoordinació entre Ajuntament i Generalitat com "un autèntic despropòsit" i ha instat l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a assumir responsabilitats davant aquesta situació.

També s'ha referit a les cues en les urgències hospitalàries a l'Hospital del Mar de Barcelona i ha reclamat, en aquest sentit, mesures per pal·liar "el col·lapse".

contador