ep final fourla lliga university esports 2018
Final Four de la lliga University Esports 2018GGTECH

MADRID, 19 (Portaltic/EP)

La tercera temporada de la lliga University Esports, la lliga d'esports electrònics entre universitats de tota Espanya, ha anunciat la celebració de la 'Final Four' els propers 30 de juny i 1 de juliol, al Poliesportiu Magariños, a Madrid.

La 'Final Four' reunirà un total de 12 equips de totes les universitats d'Espanya. Aquests equips s'integren en les quatre conferències, AQUA, IGNIS, TERRA i AER que competiran en League of Legends, Hearthstone i Clash Royale.

De forma paral·lela a la 'Final Four', s'han organitzat una sèrie d'activitats i concursos per als assistents. Com ha explicat GGTech, s'instal·larà una zona de competició oberta per a aquells que vulguin participar en l'Open IECISA de Clash Royale, amb 1.500 euros en premis a repartir.

L'esdeveniment comptarà, així mateix, amb dos espais destinats per al joc i l'entreteniment a través de la realitat virtual i una zona de consoles, entre altres activitats.

L'esdeveniment donarà començament el dissabte 30 de juny a les 9.30 hores del matí. El primer dia estarà dedicat a Clash Royale i League of Legends, la gran final d'aquest últim títol serà a les 19.00 hores. El diumenge 1 de juliol estarà dedicat íntegrament a les semifinals i la gran final de Hearthstone.

Els vencedors de la 'Final Four', representaran a Espanya en el Campionat Europeu, que se celebrarà aquest any a Canàries i que comptarà amb participants de França, Itàlia, Portugal, Anglaterra, Alemanya i Espanya, i el guanyador dels quals representarà a Europa en els Mundials d'aquesta competició.

contador