ep endesafolrat linies per evitarles aus selectrocutin
Endesa ha folrat línies per evitar que les aus s'electrocutinENDESA

LLEIDA, 20 (EUROPA PRESS)

Endesa ha invertit un total de 100.000 euros en la instal·lació de proteccions per a les aus en sis línies del Pallars Jussà (Lleida), una actuació amb la qual ha reforçat la qualitat del subministrament elèctric a 6.627 clients repartits entre 13 municipis d'aquesta comarca i del Pallars Sobirà.

La intervenció ha consistit a instal·lar un folro de material aïllant en 58 suports metàl·lics per evitar que les aus que es puguin posar entrin en contacte amb els elements conductors de la infraestructura, ha informat aquest divendres la companyia en un comunicat.

Els 58 suports on s'ha actuat estan repartits entre diferents paratges naturals com les Gavarres (Tremp) o la Serra del Meüll (Castell de Mur) entre altres, tots ells a la comarca el Pallars Jussà.

A part de protegir les aus, amb aquesta actuació s'evita que puguin produir-se incidències que provoquin defectes com microtalls en el subministrament elèctric.

Aquesta actuació, que s'ha dut a terme amb la col·laboració dels Agents Rurals, reverteix en una millor qualitat del servei elèctric en els municipis d'Abella de la Conca, Castell de Mur, Conca de Dalt, Gavet de la Conca, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur, Salàs de Pallars, Sant Esteve de la Sarga, Sarroca de Bellera, Senterada, Talarn, la Torre de Cabella, Tremp, Baix Pallars i Soriguera.

contador