MADRID, 29 Jul. (Portaltic/EP)

Des d'aquest divendres, SamsungPay estarà disponible per als usuaris a Espanya de Samsung Galaxy A5 (2016), la seva principal aposta dins del segment de gamma mitjana, enfocat als mil·lennistes. D'aquesta manera, aquest terminal s'uneix als altres dos 'smartphones' de la família --el Samsung Galaxy S6 i S7--, compatibles amb Samsung Pay des del 2 de juny.

Gràcies a aquesta democratització del pagament mòbil, Samsung deixa de ser un servei exclusiu per a 'smartphones' premium de la companyia, acostant aquest nou sistema de pagament a un nombre més de consumidors, que els permet gaudir de la seguretat i comoditat d'aquesta nova eina de pagament sense contacte.

El dispositiu Samsung Galaxy A5 (2016), incorpora els últims avenços en tecnologia i disseny de la companyia. Aquest dispositiu, que millora el seu sistema de càmera, permet prendre fotografies i 'selfies' amb bona qualitat tot i que hi hagi poca llum.

Samsung Galaxy A5 (2016), s'uneix a partir d'aquest divendres a la família de 'smarphones' Samsung, que poden pagar les seves compres de manera segura gràcies a aquest sistema de pagament 'contactless'.

contador