ep la ceosocialcar mar alarcon ipresidentracc josep mateu
La Ceo de SocialCar, Mar Alarcón, i el president del Racc, Josep MateuRACC

El Racc ha adquirit el 6% de la plataforma de lloguer de cotxes particulars SocialCar, que compta amb més de 150.000 usuaris i està present a més de 600 poblacions, ha informat aquest dilluns el club automobilístic en un comunicat.

Aquesta aliança estratègica, que triplica les transaccions del Racc respecte a l'any passat, s'emmarca en el procés de digitalització del club, en el qual invertirà en els propers quatre anys 16 milions d'euros.

Amb l'entrada en l'accionariat de SocialCar, el Racc incrementa "el coneixement i l'experiència en l'entorn de l'economia col·laborativa i la mobilitat assequible"

Segons el president del Racc, Josep Mateu, amb l'entrada en l'accionariat de SocialCar s'incrementa "el coneixement i l'experiència en l'entorn de l'economia col·laborativa i la mobilitat assequible".

A més, els permet aproximar-se a un sector de la societat que en els propers anys viurà un fort creixement, amb nous hàbits que passen per compartir i l'ús de la tecnologia.

La consellera delegada de SocialCar, Mar Alarcón, ha subratllat que l'acord els ajudarà a oferir als seus usuaris "nous serveis relacionats amb la gestió de l'automòbil, la mobilitat i l'assistència" avalats per la trajectòria del Racc.

Fundada l'any 2011, SocialCar permet llogar tota mena de cotxes i connectar propietaris de vehicles amb conductors que necessiten llogar-los, i inclou els serveis de lliurament a domicili i a l'aeroport.

Noticias relacionadas

contador