ep miguel tamarit responsablebanc mediolanumcatalunya
Miguel Tamarit, responsable de Banc Mediolanum a CatalunyaBANCO MEDIOLANUM

Banc Mediolanum va tancar el 2017 aconseguint els 1.577,1 milions d'euros de patrimoni gestionat a Catalunya, xifra que suposa un increment del 18,6% respecte a l'exercici anterior, i es consolida així com la comunitat més important en volum de negoci.

Segons ha informat aquest dimecres el banc, el nombre de clients a Catalunya va ascendir a 38.871 al llarg del passat any, xifra que suposa un creixement del 3,7%. La xarxa de 'Family Bankers' de la zona també va registrar un augment d'un 6,7%, fins a aconseguir els 256 assessors financers a tancament del 2017.

Segons el responsable de Mediolanum a Catalunya, Miguel Tamarit, la comunitat catalana s'ha consolidat durantels últims anys com una "peça clau" per desenvolupar el negoci de l'entitat.

Durant els últims tres anys, el banc, especialitzat en assessorament financer, ha crescut un 46% en patrimoni a la zona i preveu seguir augmentant aquesta xifra a través de l'assessorament dels seus professionals i a la presència al territori. Així mateix, el banc ha treballat per deixar petjada a les zones on opera i, al llarg del 2017, ha dut a terme a Catalunya un total de 26 esdeveniments que han reunit a més de 1.630 assistents.

En el conjunt d'Espanya, l'entitat va obtenir a tancament del 2017 uns recursos totals de clients de 4.711,3 milions d'euros, un 19,8% més, mentre que el nombre de clients va créixer un 6,6%, fins a superar els 117.000, i els 'Family Bankers' van augmentar un 7,8%, fins als 900 professionals.

Noticias relacionadas

contador