ep juan carlos gimenez assessorcomit de vaga deulen
Juan Carlos Giménez, assessor del comitè de vaga d'EulenEUROPA PRESS

BARCELONA/MADRID, 17 (EUROPA PRESS)

El comitè de vaga d'Eulen ha assegurat que no proposarà cap arbitre pel laude d'obligatori compliment que ha iniciat el Govern central, i ha remarcat que denunciarà aquest procediment després de qualificar-ho d'"il·legal".

Així ho ha dit l'assessor del comitè de vaga, Juan Carlos Giménez, en una entrevista de Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, en la qual ha sostingut que "no dóna temps a proposar un nom en 24 hores".

"Encara que proposem un nom, que no ho farem, qui ho posaria finalment seria el Govern" espanyol, ha lamentat, i ha afegit que a cap moment s'ha pensat en un àrbitre per falta de temps.

En referència a la possibilitat de denunciar el laude, Giménez ha explicat que el vocal del comitè de vaga "ja està treballant en el tema", i ha augurat que la justícia els donarà finalment la raó perquè, segons ell, el Govern espanyol vulnera els drets dels treballadors.

"Està demostrat que utilitzen les lleis com volen i estan aplicant un laude il·legal", ha dit en una entrevista en La Sexta recollida per Europa Press.

A més d'aquestes crítiques, Giménez també ha alertat que ara "les coses al Prat van massa ràpid", i ha qüestionat la seguretat actual en els filtres de l'Aeroport de Barcelona.

AGRAÏTS A LA GENERALITAT

Després de no arribar a un acord amb el Govern català, des d'Eulen han agraït a la Generalitat la seva predisposició al diàleg i el seu "comportament correcte". "Anàvem a arribar a un acord amb la Generalitat, però m'imagino que van rebre pressions", ha afirmat Giménez.

Per contra, sobre el Govern d'Espanya diu que l'única cosa que li importa és que "els seus amics omplin les butxaques a costa dels seus treballadors" i que amb les retallades que van fer "al treballador no li queda molt més que la vaga per denunciar els assetjaments laborals que sofreixen".

contador