• El ripple avança un 20% després de l'anunci que els majors bancs de Corea del Sud planegen introduir la RippleNet network en les seves remeses internacionals
bitcoin bolsillo portada
PIXABAY

El mercat de les monedes digitals manté aquest dilluns el bon to amb què ha operat el passat cap de setmana, amb el bitcoin que posa a prova, de nou, la resistència dels 12.000 dòlars i la seva dominància al mercat en nous màxims des de desembre de 2017, a prop del 42%. La capitalització total segueix, però, subjugada per sota del mig bilió de dòlars, encara que acaricia la marca psicològica.

  • 70.141,11$
  • -0,92%

El verd s'imposa en la majoria de tokens i monedes virtuals aquest dilluns, amb algunes pujades molt remarcades com en el cas del ripple, que es marca un auge d'un 20%, fins al canvi d’1,8 dòlars, després de l'anunci que els majors bancs de Corea del Sud planegen introduir la tecnologia de la RippleNet network en les seves remeses internacionals.

Encapçala aquesta iniciativa l'entitat Woori Bank, que al gener va iniciar proves amb una xarxa de remeses en moneda digital, segons informa CoinTelegraph. Aquest programa pilot ha involucrat 377 institucions entre les quals destaca la xarxa de ripple, a més de diversos bancs japonesos i la segona entitat per volum sud-coreana, Shinhan.

EL BITCOIN, LIMITAT PELS 11.000 DÒLARS

Quant a la resta de principals monedes per capitalització de mercat, les pujades es moderen fins al 2% - 3%, mentre el bitcoin torna a enfrontar-se sense èxit als 11.500 dòlars. Aquest preu, que ja li va plantar batalla a la principal moneda digital del món durant la sessió de diumenge, ha tornat a entravessar dilluns. No obstant això, la 'reina de les digitals ha aconseguit assentar-se per sobre de la marca dels 10.000 dòlars i lluny del seu recent mínim escassament per sobre dels 9.000 dòlars.

Diversos desenvolupaments tecnològics estan refermant la confiança en la moneda digital i convidant a les compres. Explica 'CoinTepegraph' que la de Satoshi ha reforçat la seva xarxa amb més nodes que mai, després d'haver desplegat amb èxit el Segregated Witness (SegWit). Aquest protocol ha incrementat la velocitat de les transaccions i n’ha abaratit els preus i s'aplica gairebé en un 30% del total, després que els brokers més importants, Coinbase i Bitfinex l'hagin incorporat.

A més, la implementació de la xarxa Lightning, que permet transaccions gairebé instantànies també segueix el seu curs. Actualment són gairebé 1.000 nodes de la xarxa principal.

Noticias relacionadas

contador