• El bitcoin té actualment un valor de mercat de 256.000 milions de dòlars, xifra que significa que estaria entre les 20 accions més grans de l'S&P
  • El bitcoin va començar 2017 per sota dels 1.000 dòlars
bitcoin 20171027072618

Imparable. El bitcoin no para d'escalar posicions dins del particular i fulgurant ral·li que l'ha portat ja als 16.575 dòlars. La criptodivisa s'ha revalorat un 28% durant les últimes 24 hores.

No obstant això, i mostrant aquestes importants diferències de preus que es veuen en les diferents plataformes, en CoinDesk el bitcoin seguia per sota del nivell dels 15.000 dòlars.

El bitcoin té actualment un valor de mercat de 256.000 milions de dòlars, xifra que significa que estaria entre les 20 accions més grans de l'S&P.

L'última oscil·lació més alta del bitcoin es va produir quan aquest va superar els 12.000 dòlars durant la nit de dimarts en el qual va ser una ràpida recuperació després de caure un 20% la setmana anterior.

El bitcoin va començar 2017 per sota dels 1.000 dòlars i els seus guanys s'han disparat a mesura que es dispara l'interès dels inversors. CBOE Global Markets, amb seu a Chicago, planeja llançar futurs del bitcoin aquest diumenge, mentre que la major borsa de futurs del món, CME, llançarà el seu producte de futurs la setmana que ve. El llançament de futurs del bitcoin per part de dues borses respectades marca un pas més cap a l'establiment de la moneda digital com una classe d'actiu legítim.

No obstant això, molts segueixen sent crítics amb el bitcoin. Jamie Dimon, president de JP Morgan, s'ha referit al bitcoin com un "frau". L'inversor en moneda digital i ex gerent de fons de cobertura de Fortress, Michael Novogratz, també va dir la setmana passada que les monedes digitals com el bitcoin "seran la bombolla més gran de les nostres vides". Novogratz va predir la setmana passada que el bitcoin podria arribar als 40.000 dòlars a finals de l'any que ve.

Noticias relacionadas

contador