BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

Deu empreses emergents catalanes participen des d'aquest dimecres fins aquest divendres en el congrés tecnològic 'The Next Web Conference' a Amsterdam per presentar els seus projectes i buscar socis i inversors des de l'estand d'Acció, l'agència de la Generalitat per a la competitivitat de l'empresa.

Segons ha informat la Generalitat aquest dimecres en un comunicat, les 'start-ups' que participen són Bigle Legal, Byhours, Carnovo, Deliberry, Factorial, Mammoth Hunters, Marketeer, Shoppiday, Kompyte i Validated ID.

El congrés reunirà més de 15.000 participants i les deu empreses catalanes participaran en una jornada de 'networking' coorganitzada per Acció amb més de 175 empreses i inversors de l'ecosistema digital d'Amsterdam.

L'esdeveniment d'aquest any comptarà amb la presència de directius de Google, Intel, Vimeo, Wired, Nike, Huawei, Logitech, WeTransfer, Microsoft i Booking, entre d'altres.

Les empreses emergents catalanes que viatgen aquesta setmana a Amsterdam formen part de les més de 1.250 'start-ups' identificades pel directori 'Barcelona & Catalonia Startup Hub' elaborat per Acció.

contador