• Es tracta de l'Acord Marc per al subministrament de combustibles en territori nacional en l'àmbit del Ministeri de Defensa i els seus organismes autònoms
  • De l'acord s'exclou expressament l'ús agrícola del "gasoil d'ús agrícola i marítim"
  • Les ofertes es realitzaran per lots i es poden presentar les empreses licitadores a un o diversos lots
ep carrocombate vehiculo militar ejercito espanol
EUROPA PRESS

El Govern ha autoritzat després de la reunió del Consell de Ministres d'aquest divendres la celebració de l'Acord Marc per al subministrament de combustibles en territori nacional a l'àmbit del Ministeri de Defensa i els seus organismes autònoms. El valor d'aquest contracte, que té una durada de dos anys, puja a 711.294.457,75 euros.

Segons informa el Govern, els combustibles que es van a subministrar són combustibles d'ús comú (gasolina sense plom, gasoil de calefacció o automoció), d'ús naval (dièsel naval, gasoil d'ús agrícola i marítim), i d'aviació (gasolina d'aviació i querosè militar).

De l'acord s'exclou expressament l'ús agrícola del "gasoil d'ús agrícola i marítim"

De l'acord s'exclou expressament l'ús agrícola del "gasoil d'ús agrícola i marítim" i tampoc estan inclosos els combustibles líquids d'automoció a sortidor o estacions de servei, ja que aquest tipus de subministraments entra en l'acordat amb caràcter general per a tota l'Administració de l'Estat.

Respecte a l'àmbit geogràfic, l'acord d'aquest divendres es distingeix entre combustibles per a tot el territori nacional i en algun tipus de combustible es diferencia entre el subministrament a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla i la resta del territori nacional.

Per raó del lloc del subministrament s'estableix un lot per al subministrament, per a totes les Forces Armades d'un combustible d'ús comú, i lots per raó de l'ús que es donarà al combustible (ús naval o aeri) i el lloc (bases navals, ports civils, bases aèries o aeroports civils).

Les ofertes es realitzaran per lots i s’hi poden presentar les empreses licitadores a un o diversos lots. El contracte s'adjudicarà a l'oferta econòmicament més avantatjosa en cadascun dels lots, i serà el preu el criteri únic de valoració.

Noticias relacionadas

contador