L'immoble ha estat adquirit per un inversor privat que ho dedicarà a lloguer

BARCELONA, 7 (EUROPA PRESS)

La promotora immobiliària Corp ha iniciat la construcció de 20 habitatges de luxe a l'antiga seu de la multinacional catalana de moda i fragàncies Puig, en un nou edifici a Barcelona que també albergarà un local comercial de 1.500 metres quadrats i aparcament subterrani, han informat a Europa Press fonts immobiliàries.

L'immoble anterior, del 1946, estava desocupat des que Puig es va traslladar el 2014 a la seva nova seu a la plaça Europa de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), dissenyada per Rafael Moneo, i Corp ho va comprar al juliol del 2016 per 15 milions d'euros.

Situat a la Travessera de Gràcia amb carrer Sagués, en el districte de Sarrià-Sant Gervasi de la capital catalana i prop de l'avinguda Diagonal i la plaça Francesc Macià, el projecte compta amb una inversió de 31 milions d'euros.

Els habitatges tindran tres o quatre habitacions, grans terrasses i una piscina amb solarium en el terrat, i està previst completar les obres a la fi d'any perquè els primers inquilins puguin ocupar els seus habitatges a principis del 2018.

De fet, l'immoble ha estat adquirit íntegrament per un inversor privat que ho dedicarà a lloguer, han explicat fonts del sector.

contador