• Alemanya publicarà les seves dades d'exportacions i importacions del mes de novembre
  • De la Fed parlaran Rosengren i Lockhart
Union Europea Bruselas

La setmana comença a Espanya sense referències macroeconòmiques, però si que hi haurà en altres mercats. Així per exemple, la Zona Europa publicarà la seva taxa de desocupació del mes de novembre. A més, també es coneixerà la confiança de l'inversor del mes de gener.

  • 11.058,40
  • 0,28%

D'altra banda, a Alemanya es publicaran les dades de la producció industrial del mes de novembre, així com el compte corrent i les importacions i exportacions del mateix mes. A Regne Unit es coneixeran els preus d'habitatge del mes de desembre i a Itàlia la taxa de desocupació del mes de novembre, mentre que a Portugal es coneixerà la balança comercial.

A més, també es coneixerà la confiança de l'inversor del mes de gener a la Zona Euro

Les referències macroeconòmiques als EUA tampoc seran abundants. No obstant això, cal destacar que hi haurà discurs d'Eric Rosenger, president de la Reserva Federal de Boston, també parlarà Dennis P. Lockhart, president de la Fed d'Atlanta. També es coneixerà l'índex de les condicions del mercat de treball del mes de desembre i el crèdit al consumidor de novembre.

ECONOMIA

Alemanya: producció industrial del mes de novembre (8:00 h.); importacions i exportacions del mes de novembre (8:00 h.); comptes corrent del mateix mes i la balança comercial (8:00 h.)

Regne Unit: Preus d'habitatge del mes de desembre (9:30 h.)

Itàlia: Taxa de desocupació del mes de novembre (10:00 h.)

Zona Euro: Confiança de l'inversor Sentix del mes de gener (10:30 h.) i taxa de desocupació del mes de novembre (11:00h.)

EUA: Discurs d'Eric Rosengren, president de la Fed de Boston (15:00 h.); índex de les condicions del mercat de treball del mes de desembre (16:00 h.); discurs de Lockhart de la Fed (18:45 h.); i crèdit al consumidor del mes de novembre (21:00 h.)

EMPRESES

No hi ha dades rellevants

contador