ep trabajadoresuna oficina
EUROPA PRESS - Archivo

L'última setmana de maig comença tranquil·la per la macroeconomia. A Espanya, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà l'índex de xifra de negocis empresarial de març. Mentrestant, a Suïssa es coneixerà el nivell d'ocupació del primer trimestre; a França, el total de demandants d'ocupació, i a Itàlia, l'índex de preus al productor (IPP) d'abril.

El mercat estarà tranquil pel fet que és dia festiu al Regne Unit i els Estats Units, per la qual cosa Wall Street romandrà tancat.

De cara a la resta de la setmana, destacarà la publicació de l'índex de preus al consumidor (IPC) a Espanya el proper dimecres 30 de maig, el mateix dia que es coneixerà també aquesta dada a Alemanya i la xifra d'atur. A més, dimecres també es publicarà la dada de PIB als Estats Units i l'informe ADP d'ocupació de maig.

Dijous 31, a França es publicarà la dada d'IPC, i a Espanya es coneixerà el PIB del primer trimestre. Al seu torn, a l'Eurozona s'actualitzaran l'IPC i la taxa d'atur. Finalment, divendres 1 de juny als Estats Units es faran pública la taxa d'atur del mes de maig.

ECONOMIA

Espanya: índex de xifra de negocis empresarial de març (09:00h).

Suïssa: nivell d'ocupació del primer trimestre (09:15h).

França: demandants d'ocupació a França (12:00h).

Itàlia: IPP d'Itàlia d'abril (10:00h).

Noticias relacionadas

contador