ep bandera estados unidos
EUROPA PRESS

Després d'una setmana 'curta' als Estats Units per la festivitat d'Acció de Gràcies, la publicació de dades macroeconòmiques al país nord-americà protagonitzaran la jornada d'aquest dilluns. Des d'allà es publicaran les dades de vendes d'habitatges nous d'octubre i l'índex de negocis manufacturers de la Fed de Dallas. Igualment, hi haurà subhasta de deute nord-americà.

Ja a Europa, es coneixeran les últimes dades de confiança del consumidor i confiança empresarial de novembre a Itàlia i hi haurà subhasta de deute a França.

A nivel empresarial no se prevé ninguna cita destacada que atraiga la atención de los inversores.

A nivell empresarial no es preveu cap cita destacada que atregui l'atenció dels inversors.

Com cites destacades de la setmana que ve, a Espanya dimecres es publicarà la dada d'IPC avançat, el PIB es coneixerà dijous i el PMI manufacturer, divendres. A Europa, dimarts es publicarà l'Anàlisi d'Estabilitat Financera, la confiança empresarial es coneixerà dimecres i la taxa d'atur i la inflació, dijous.

ECONOMIA

Estats Units: Venda d'habitatges nous d'octubre (16:00h), Índex de negocis manufacturers de la Fed de Dallas de novembre (16:30h) i emissió de bons i notes del Tresor (17:30h i 19:00h).

Itàlia: confiança empresarial i confiança del consumidor de novembre (10:00h).

França: subhasta de deute (15:00h).

contador