jerome powell 2 portada
BOLSAMANIA

Aquest dimecres 23 de maig, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica la conjuntura turística hotelera del mes d'abril. Més enllà del nostre país, es publicarà el PMI manufacturer, compost i de serveis de maig en diferents països: França, Alemanya, els Estats Units i el conjunt de l'Eurozona.

A més, a França també es coneixeran la dada d'atur i les nòmines no agrícoles del primer trimestre, mentre al Regne Unit s'actualitzaran les dades de l'índex de preus al consumidor (IPC) i al productor (IPP).

Quant als Estats Units, es publicaran les actes de l'última reunió de la Fed, així com l'índex del mercat hipotecari, les vendes d'habitatges nous i els inventaris de petroli cru.

ECONOMIA

Espanya: conjuntura turística hotelera d'abril (09:00h).

França: nòmines no agrícoles del primer trimestre, dada d'atur (07:30h), PMI manufacturer, compost i de serveis de maig (09:00h).

Alemanya: PMI manufacturer, compost i de serveis de maig (09:30h).

Eurozona: PMI manufacturer, compost i de serveis de la Zona Euro de maig (10:00h).

Regne Unit: IPC i IPP d'abril (10:30h).

EUA: índex del mercat hipotecari (13: 00h), PMI manufacturer, compost i de serveis (15:45h), vendes d'habitatges nous d'abril (16:00h), inventaris de petroli cru (16:30h), actes de la reunió del FOMC (20:15h) i declaracions de Kashkari, membre del FOMC (20:15h).

EMPRESES

Resultats de NetApp, Ralph Lauren i Tiffany & Co, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador