• A Espanya, Endesa actualitzarà el seu pla estratègic
ep reserva federaleeuu
WIKIPEDIA

Aquest dimecres els inversors estaran especialment pendents del que succeirà a la Reserva Federal dels Estats Units (Fed), ja que es publicaran les actes de la passada reunió de l'1 de novembre. A causa de la festivitat d’'Acció de Gràcies', part de les dades que solen donar-se a conèixer els dijous s'avançaran a aquest dimecres; així, es coneixeran les xifres setmanals de sol·licituds d'hipoteques i les de subsidis per desocupació.

Igualment, aquest dimecres es publicarà la confiança del consumidor de novembre de la Universitat de Michigan i la dada de comandes de béns duradors d'octubre.

Ja a Europa, es coneixeran les últimes dades de confiança del consumidor de l'Eurozona de novembre. A més, a Frankfurt el BCE celebrarà la seva reunió de política no monetària. A Alemanya, hi haurà una emissió de bons a 30 anys.

A l'àmbit empresarial, poques cites ressenyables des que va acabar la temporada de publicació de resultats. Aquest dimecres, Endesa actualitzarà el seu pla estratègic.

ECONOMIA

Estats Units: sol·licituds d'hipoteques (13:00h), peticions setmanals de subsidi per atur (14:30h), peticions de béns duradors (14:30h), índex de sentiment del consumidor de la Universitat de Michigan (16:00h). Publicació de les actes de la Fed (20:00h).

Alemanya: Emissió de bons a 30 anys (11:35h).

Eurozona: confiança del consumidor de novembre (16:00h) i reunió del BCE.

EMPRESES

Espanya: Actualització del pla estratègic d'Endesa (10:00h).

Estats Units: Resultats de Lowe's Cost.

Noticias relacionadas

contador