ep presidentceoe juan rosell
El president de CEOE, Juan RosellCEOE

MADRID, 20 (EUROPA PRESS)

La Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) "lamenta profundament" que Barcelona no hagi estat triada seu de l'Agència Europea del Medicament (EMA) i ho ha atribuït a la "inseguretat jurídica" que ha generat la il·legalitat del processo independentista, segons ha informat en un comunicat.

Així, la confederació ha assenyalat que els esforços de la delegació espanyola, del Govern d'Espanya i d'altres administracions s'han vist minvats per la situació que ha viscut Catalunya en les setmanes prèvies a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució.

"Tots els esforços realitzats per la delegació espanyola, el Govern del nostre país i diverses institucions administratives no han pogut contrarestar els efectes negatius que han suposat la inseguretat jurídica i les decisions al marge de la Constitució que va prendre el Govern de la Generalitat en les últimes setmanes abans de la seva destitució", ha lamentat la CEOE.

Finalment, Àmsterdam ha guanyat aquest dilluns la seu EMA per sorteig, després d'empatar en la final amb Milà, segons han informat a Europa Press fonts europees.

contador