• Pone de manifiesto que la capacidad financiera propia que tiene Cataluña es la misma que la de Pakistán
  • Pedro Sánchez trasladará al presidente de la Generalitat su rechazo al referéndum de autodeterminación
diada, cataluña

Moody's ha decidit assignar a Catalunya una avaluació crediticia base de 'B3', que evidencia el feble perfil creditici de la regió. La qualificació final de 'Ba2' suposa una millora de quatre graons, la qual cosa reflecteix el suport que fins avui ha rebut a través del FLA.

Mitjançant aquesta valoració, que Moody's va incloure en la seva nota del passat divendres i en la qual va posar la valoració de Catalunya en perspectiva negativa, l'agència de qualificació posa de manifest que la capacitat financera pròpia que té Catalunya és la mateixa que la de Pakistan, Hondures, Egipte, Bòsnia i Hercegovina o Moldàvia, segons publica El Mundo.

Així ho evidencia, almenys, el fet que tots dos territoris tinguin una qualificació de B3, nota enfonsada sis graons en el denominat bo escombraries, set per sota de la nota que aquesta mateixa agència atorga a Espanya i està enquadrada dins de les qualificacions "altament especulatives".


PEDRO SÁNCHEZ DEMANA "TRANQUIL·LITAT" A CIUTADANS DAVANT LA SEVA REUNIÓ AMB PUIGDEMONT


El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, traslladarà aquest dimarts al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el seu rebuig al referèndum d'autodeterminació, així com la possibilitat de ser investit amb el suport dels partits que defensen la independència de Catalunya, per la qual cosa ha demanat a Ciutadans "que estiguin tranquils" perquè parlarà de molts temes.


"El diàleg ha de tornar a ser la principal eina política" en la relació del Govern d'Espanya amb la Generalitat de Catalunya, ha asseverat aquest passat dilluns el secretari general del PSOE federal, Pedro Sánchez, en una entrevista amb el director d'Aragón Televisión i Aragón Radio, Pepe Quílez.

contador