ep oficinatreballla generalitat otg soc atur
Oficina De Treball De La Generalitat (OTG), SOC, AturGENCAT

BARCELONA, 15 (EUROPA PRESS)

Barcelona Activa i el Servei d'Ocuapció de Catalunya (SOC) ajudaran més de 550 joves a preparar entrevistes de feina durant la quarta edició del Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació Professional JOBarcelona, i que preveu rebre uns 20.000 universitaris i titulats menors de 30 anys.

L'agència municipal i el SOC comptaran amb 12 punts d'atenció i assessorament professional, amb l'objectiu que els participants puguin preparar les entrevistes que realitzaran amb les empreses presents al congrés, així com també orientar el seu present i futur professional, ha informat Barcelona Activa aquest dimecres en un comunicat.

En l'estand s'ha habilitat un 'speak corner' en el qual s'impartiran xerrades i tallers de millora competencial, mobilitat i sobre la iniciativa europea per combatre l'atur juvenil 'Garantia Juvenil', i les dues agències compartiran espai, personal i metodologia per aconseguir una major integració d'actuació i descentralitzar les polítiques d'ocupació.

Barcelona Activa compta amb dos programes per lluitar contra l'atur juvenil a la ciutat: 'Garantia d'èxit BCN', que ofereix itineraris personalitzats de cerca d'ocupació i formació a 500 joves, i 'Barcelona Treball Joves', que acompanya persones d'entre 16 i 25 anys en l'accés al món laboral.

Més de 100 pimes, start-ups i empreses estaran presents aquest dimecres i dijous en el Palau de Congressos de Barcelona per donar-se a conèixer i captar talent jove per les més de 8.000 ofertes de feina que s'oferiran en el JOBarcelona, en un programa que també compta amb més de 90 activitats, conferències i tallers.

contador