ep seubanc mediolanum
Seu de Banc Mediolanum BANCO MEDIOLANUM

Una enquesta constata que els espanyols estan més satisfets amb els seus bancs que fa un any

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

La segona edició de l'enquesta de satisfacció bancària de 'HelpMyCash' constata que Banc Caixa Geral és el banc millor valorat pels clients espanyols, seguit de Banc Mediolanum, ING i Openbank.

Aquesta enquesta --elaborada pel comparador de finances personals entre més de 1.650 usuaris-- també revela que entre clients existeix una millora de la percepció que tenen sobre el sector bancari espanyol; la puntuació mitjana global de la banca és d'un 3,8 sobre cinc, enfront del 3,3 obtingut el 2017.

Per entitats, lidera aquest rànquing de satisfacció Banc Caixa Geral, amb un 4,7 sobre cinc, seguit de Banc Mediolanum amb un 4,5 sobre cinc, i ING i Openbank, amb un 4,3 en tots dos casos.

L'estudi del comparador també destaca que la banca en línia, la banca per a col·lectius i els bancs petits són els que "més simpaties" desperten.

A més, apunta que les dones estan lleugerament més satisfetes amb els bancs que els homes, i on s'aprecien més diferències és entre grups d'edat: els més grans de 65 anys són els més satisfets, juntament amb menors de 25, mentre que els menys contents són els que tenen entre 36 i 55 anys, probablement perquè és la franja amb més llaços i obligacions amb les entitats.

ATENCIÓ AL CLIENT I PRODUCTES

Segons l'enquesta, Banc Mediolanum és el banc amb la millor atenció al client d'Espanya de la mà de les seves 'family bankers' i s'ha endut el premi 'HelpMyCash' a l'entitat amb més quantitat de caixers gratis.

També Banc Mediolanum ha destacat per ser l'entitat amb el millor dipòsit i els millors productes d'inversió, mentre que Openbank s'emporta el premi al millor compte corrent.

Les millors targetes són per a Evo Banc i ING; Banc Caixa Geral ha estat distingit amb premis al millor préstec i la millor hipoteca; i Bankinter ha estat nomenada com a entitat amb la major agilitat en la contractació de productes.

Al costat d'Openbank i EVO també són les entitats amb millor operativa oen línia i, segons l'enquesta de 'HelpMyCash', els bancs més transparents són Openbank i Banc Mediolanum.

contador