ep els guardonatsels premis cambra 2017
Els guardonats en els Premis Cambra 2017CÁMARA DE COMERCIO, INDUSTRIA Y SERVICIOS DE TERRA

MATADEPERA (BARCELONA), 16 (EUROPA PRESS)

El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, ha garantit que el Govern impulsa un projecte de llei de les Cambres de comerç que serà respectuós amb les territorials.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha destacat aquest divendres en un comunicat que Baiget ho va defensar en la seva intervenció en l'entrega dels Premis Cambra 2017 en un acte aquest dijous.

Baiget va assegurar que, alhora, es crearà un ens català que "vetllarà per la innovació, la formació i la internacionalització", i col·laborarà amb administracions i empreses per fer possibles polítiques de col·laboració i participació.

El conseller va respondre així a la petició que va realitzar el president de la Cambra de Terrassa, Marià Galí, que va confirmar l'adhesió de l'entitat al Pacte Nacional pel Referèndum i va destacar la necessitat de ser pragmàtics perquè "l'endemà s'haurà de prosseguir amb la tasca de construir o reconstruir un marc de relacions favorables als interessos" econòmics, polítics i socials.

Els Premis Cambra 2017, que aquesta edició van celebrar el seu 40 aniversari, van reconèixer 13 empreses de la demarcació i la figura del president del Grup Lamirsa, Baldiri Miret.

contador