ep unales oficinescaixabank
Una de les oficines de CaixabankEUROPA PRESS/CAIXABANK

L'acord amb els sindicats abasta fins el 2019

BARCELONA, 29 (EUROPA PRESS)

CaixaBank ha acordat amb els sindicats comptar amb 290 oficines fins el 2019 d'un nou model que obre ininterrompudament matí i tarda -de 8.30 a 18.30 hores--, així com un pla de prejubilacions voluntàries per a empleats nascuts en 1961 o abans i 450 contractacions fins a desembre de 2019, han informat a Europa Press fonts del banc i sindicals.

L'acord, ratificat per CC.OO. i SECPB i rebutjat per UGT, es va produir aquest divendres, després que el conseller delegat de l'entitat, Gonzalo Gortázar, expliqués en la presentació dels resultats trimestrals que el banc manté la seva estratègia d'eficiència d'anar adaptant la seva xarxa d'oficines i de combinar sortides de plantilla amb noves contractacions.

Al gener, CaixaBank va aplicar un pla de prejubilacions voluntàries per a empleats a partir de 58 anys (nascuts en 1959 o abans) al que es van acollir uns 350 treballadors dels prop de 400 potencials, i va explicar que també preveia contractar, a les zones on fos necessari, perfils joves que impulsessin la renovació de la plantilla després de les desvinculacions.

(HI HAURÀ AMPLIACIÓ)

contador