• No obstant això, Ana Botín no tanca la porta a compres si compleixen una sèrie de requisits
ep ana botin

La presidenta del Banc Santander, Ana Botín, ha declarat que l'entitat financera no té previst cap operació de compra durant aquest 2018.

  • 3,84£
  • 0,94%

Ana Botín ha mantingut una entrevista amb Financial Times i ha assegurat que "El Banc Santander no té en ment cap compra". No obstant això, la presidenta de l'entitat espanyola no tanca del tot la porta. "Si sorgeixen moviments que compleixin amb els nostres criteris estratègics i financers, les podrem considerar", va recalcar.

Santander va comprar la filial Deutsche Bank a Polònia per 305 milions el desembre passat

Banc Popular també va ser protagonista en la conversa amb el diari econòmic. L'entitat financera va ser un dels noms propis de 2017, després que el passat mes de juny el Banc Santander adquirís el Popular per un euro. "La compra del banc va ser un exemple d'estratègia oportunista", afirma Ana Botín.

Aquesta entrevista ve precedida després de l'última compra que el Banc Santander va realitzar fa escasses dues setmanes. L'entitat espanyola comprava la filial de Deutsche Bank de Polònia per 305 milions d'euros. Així, la companyia càntabra s'assegurava el negoci de la banca comercial i privada, l'activitat de pimes de la filial del banc alemany, la seva unitat de gestió d'actius i la seva xarxa comercial, amb 113 sucursals i uns 1.500 empleats. té 4.350 milions d'euros en actius, 4.300 milions d'euros en crèdits i 2.505 milions d'euros en dipòsits de clients (a 30 de juny de 2017).

En un comunicat emès pel Banc Santander, la rendibilitat que s'espera de l'última adquisició "generi una rendibilitat sobre la inversió del 15% en 2021 i que tingui impacte positiu en el Benefici per Acció (BPA) de Santander, mentre que no tindrà efecte material sobre els ràtios de capital del Grup".

Noticias relacionadas

contador