ep eva subir i eva perea durantsignaturaconveniaenor iuao ceu
Eva Subirà i Eva Perea durant la signatura del conveni entre Aenor i la UAO CEUUAO CEU

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

L'Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor) i la Universitat Abat Oliba (UAO) CEU han signat un conveni de col·laboració per cooperar en la difusió i realització d'activitats relacionades amb la matèria del compliment normatiu, conegut com a 'compliance'.

Segons ha informat la UAO aquest dimecres en un comunicat, l'acord ha estat formalitzat mitjançant la signatura de la directora de la delegació d'Aenor a Catalunya, Eva Subirá, la rectora de la UAO CEU, Eva Perea, i el gerent de la universitat, Juan Álvarez.

L'acord s'emmarca dins dels estudis del curs d'especialització que la UAO CEU imparteix sobre 'compliance' i Òrgans de Compliment.

El conveni contempla la participació d'Aenor en trobades sectorials que organitzi la UAO CEU, la divulgació entre els seus clients de les activitats de la universitat catalana i l'organització d'esdeveniments conjunts.

Mitjançant l'acord, Aenor i UAO busquen contribuir a l'evolució i la consolidació d'aquesta disciplina davant les recents modificacions de la normativa relativa a la responsabilitat de la persona jurídica i dels administradors societaris, que han convertit el 'compliance' en un camp de desenvolupament professional, resa el comunicat.

contador