• Els preus de les monedes virtuals segueixen deprimits
cbcriptodivisas7 short

Si hi ha una moneda virtual que està acaparant l'atenció dels inversors, aquesta és el bitcoin cash. Encara que la primera escissió del bitcoin cotitza amb caigudes aquest dimarts, el mercat de les monedes virtuals està a punt de revertir aquesta situació. Així ho avisa el fundador i conseller delegat de la companyia BKCM, Brian Kelly, que assegura que és la "moneda virtual del moment".

Cada unitat d'aquest spin-off de la Satoshi Nakamoto es canvia de mans en 1.200 dòlars, pràcticament un 30% per sota dels seus màxims de maig i a quilòmetres de distància del seu rècord històric de desembre, per sobre dels 4.000 dòlars. Amb tot, Kelly explica que dissabte, la comunitat de miners d'aquesta divisa virtual es va reunir per analitzar la creació d'un fons per finançar futurs desenvolupaments en aquesta cadena de blocs, cosa que "afegirà valor a aquesta cadena de blocs", argumenta.

Els miners "reinvertiran part dels guanys que s'obtenen amb el bitcoin cash per seguir millorant la xarxa d'aquesta moneda virtual", explica l'expert. "Així és com les cadenes de blocs guanyen valor", afegeix. A més creu que aquestes implementacions permetran "conèixer més casos d'ús d'aquesta cadena de blocs en la mesura que la utilitat es tradueixi en valor. Això podria ser positiu per al bitcoin cash", arrodoneix.

PREUS EN VERMELL

Amb tot, el mercat de les monedes de xifrat no es contagia d'aquest entusiasme. Després del rebot de dilluns, el bitcoin amb prou feines es manté a flotació per sobre dels 8.350 dòlars i acumula una caiguda del 5% aquest mes. La capitalització total del mercat es queda per sota dels 380.000 milions de dòlars mentre el vermell tenyeix els més de 1.600 tokens i actius que segueix l'índex de CoinMarketCap.

El mercat no aixeca cap després que no s'hagi produït l'esperat ral·li durant la 'Blockchain Week' de Nova York. Les causes, segons els mitjans especialitzats d'aquest mercat és que els assistents a la conferència es van centrar en els aspectes reguladors que mantenen el mercat deprimit aquest any.

Noticias relacionadas

contador