cbgamesasiemens short

Hem estat bastant optimistes amb els títols de Siemens Gamesa des que el preu va començar a rebotar, al tick, des del suport clau dels nou euros. I ara fem una crida a la prudència.

  • 18,05€
  • 0,00%
  • 185,60 DKK
  • 1,59%

En el curt termini no podem descartar que el preu s'acosti de nou a la zona de suport que presenta en els mínims anuals, els mínims de febrer als 11,26 euros. Ni de bon tros volem donar a entendre que el títol vagi a retrocedir de nou cap als mínims de 2017, als 9,05 euros. Però sí que convé ser prudents ja que el rebot (del 50%) des dels mínims del passat exercici han portat el preu a rebotar/corregir, al tick, fins al nivell del 38,2% de Fibonacci, el mínim exigible. Cosa que no vol dir que no pugui continuar escalant posicions, però, per a això, el preu hauria de ser capaç de saltar per sobre de la resistència dels 13,40 euros en preus de tancament.

Mentrestant anem a mirar cap a la zona de suport que presenta en els mínims anuals, als 11,25 euros. Mentre aquest suport no es perfori, entenem que el caire de trading de curt termini, en el pitjor dels casos, és lateral. Ara bé, la perforació dels mínims de febrer serien un important senyal de debilitat i avantsala, probablement, d'una volta cap al suport dels nou euros. Per la qual cosa, en resum, creiem que estem davant d'una situació d'esperar i veure.

Gràfic setmanal de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador