bbva gonzalez santander botin caras

La sessió d'aquest dimarts va resultar ser molt interessant ja que l'IBEX va tancar pràcticament als màxims del dia, després d'arribar a caure un 1,75%.

  • 4,52€
  • 0,41%
  • 11,04€
  • 1,24%

Aquest dimarts, quan analitzem BBVA, dèiem allò que "estaria bé que no es perforessin els mínims anuals, perquè en respectar-se, pot ser que sigui l'inici d'una potencial figura de volta" (llegiu aquí l'anàlisi). I no només es van respectar, sinó que van tancar a prop dels màxims de la sessió i en números verds. Per tant, el que ens han dit els dos grans bancs del nostre país és que presenten importants suports als 4,54 euros de Santander i als 5,78 euros de BBVA. O el que és el mateix, que qualsevol potencial recuperació més enllà dels típics rebots puntuals fruit de l'extrema sobrevenda aconseguida passa perquè sí o sí, es respectin els mínims anuals.

Ara bé, per poder parlar d'un abans i un després en el títol necessitem que els preus saltin per sobre de les resistències que presenten en els màxims d'aquest mes, als 4,9 euros de l'entitat càntabra i als 6,27 euros de BBVA. Només tancar per sobre amb claredat, podrem parlar que tenim figura de volta als dos grans bancs. Mentrestant l'únic que podem dir és que els nivells de suport més importants a més curt termini han aguantant i que, per tant, si hi ha un moment per intentar-ho pel costat llarg o alcista és ara, en plena zona de suport i amb un 'prou pèrdues' per sota dels mínims anuals (en preus de tancament).

Gràfic diari de Santander vs. BBVA

Noticias relacionadas

contador