banco santander nueva imagen oficina
SANTANDER

Els títols de l'entitat càntabra es llevaven amb tímides caigudes que, a poc a poc s'han anat accelerant fins a deixar-se a mitja sessió més d'un 3%. Cosa que el porta a cotitzar més a prop de suports que de resistències.

  • 4,75€
  • -0,66%
  • 10,51€
  • -0,43%
  • 5,02€
  • 1,48%

Independentment del que faci aquest dimarts la cotització de l'entitat càntabra (i més després d'un ral·li del 10% des de finals de març) ens agradaria posar l'accent sobre el missatge que cal anar mirant els gràfics en espais temporals més amplis al mercat, com és el gràfic setmanal. Així doncs, abans de l'obertura dèiem que el gràfic no era dolent, ja que el preu cotitzava a la zona intermèdia del lateral, podia posar rumb durant les properes setmanes cap a la zona de resistència que presenta als 6,05-61,0 euros, la part superior del lateral.

Després de les importants caigudes de mitja sessió el cert és que l'escenari de curt termini canvia, però no així el de mitjà termini. No, mentre aquest no perfori el suport que presenta en els mínims anuals, els 5,10 euros. L'experiència ens diu que la sortida per part del preu d'un ampli moviment lateral acostuma a tenir violentes reaccions pel costat pel qual el preu acaba trencant. Però, mentre d'aquest lateral l'operativa se cenyeix a intentar-ho pel costat alcista a nivells de preu més propers a la base del moviment, els 5,10-5,20 euros i a vendre a la part alta del canal, els 6,05 - 6,10 euros. Per tant, en teoria, qualsevol aproximació a la zona de mínims anuals s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per intentar-ho pel costat llarg o alcista sempre que no es perforin els mínims anuals.

Gràfic setmanal de Banc Santander

En termes de molt curt termini el títol presenta un important suport en el buit alcista de la sessió del 5 d'abril als 5,20-5,25 euros i per sota els mínims anuals, als 5,10 euros.

Gràfic diari de Banc Santander

Noticias relacionadas

contador