cbbancos short

Tot i les últimes pujades Santander no ha estat capaç de deixar enrere amb claredat la resistència dels 5,9 euros mentre que BBVA cotitza en zona de ningú.

  • 4,54€
  • 2,86%
  • 10,42€
  • 1,96%

La setmana passada va ser de clares pujades per al conjunt dels bancs europeus i per tant del nostre país i aquesta setmana de consolidació de nivells. La veritat és que alguns títols com CaixaBank, Sabadell o Bankinter sí que han superat resistències clau dies enrere. Però no podem dir el mateix de BBVA i de Santander. Sí, és cert que han superat algunes resistències però ni de bon tros les més importants. Així, la primera de les resistències de veritat en els títols de l'entitat càntabra es troba als 5,9 euros i per sobre i de major rellevància els màxims de 2017 als 6,14 euros.

Gràfic setmanal de Santander

En el cas de l'entitat basca podem veure com el preu està aguantant el tipus (de moment) per sobre del suport dels 7,35 euros. Però com resistències clau, rellevants, tenim els 7,8-7,83 euros, la part alta del moviment lateral dels nous mesos. I com a zona de suport dels set euros. Com ja hem comentat al llarg dels últims mesos en nombroses ocasions tota posició llarga (o alcista) perquè el preu respecti en tot moment i en preus de tancament el suport dels set euros.

Gràfic diari de BBVA

Noticias relacionadas

contador