arcelormittal, acero, arcelor

En el molt curt termini no podem descartar una recollida de beneficis que serveixi per drenar els últims excessos i portar al preu a la zona de suport dels 5,40-5,45 euros (abans resistència).

  • 9,96€
  • -0,30%
  • 23,82€
  • 0,04%

Durant molt temps dèiem d'aquest títol, d' ArcelorMittal, que era un valor clarament a la baixa en termes de llarg termini però que si hi havia alguna cosa que ens agradava, després d'un fortíssim rebot, tot cal dir-ho, és que almenys ens havia dibuixat una zona clara de suport als 3,80 euros, coincidint amb el recolzament a la mitjana mòbil de 200 sessions (o MM200) a finals de maig. Des d'aquest moment dèiem que atès que el rebot a la zona de suport era impecable se'ns obria una oportunitat pel costat llarg (o alcista) sempre que aquest no es perforés a la baixa. En anàlisis posteriors dèiem que el preu semblava estar triangulant, construint màxims decreixents i mínims creixents.

I així ha estat, en les últimes sessions el títol ha confirmat la sortida a l'alça d'aquest triangle, confiant a més una potencial figura de continuïtat alcista en forma de "banderola" i la veritat és que, correccions a part, no descartem que al llarg de les properes setmanes es dirigeixi a nivells de preu propers als 8-8,20 euros (màxims de maig de 2015).

Gráfico diario - ArcelorMittal

Llegiu més:

Soportes y resistencias de los principales índices bursátiles

ArcelorMittal sale de pérdidas y gana 632 millones hasta marzo y se dispara un 5% en bolsa

contador