brokerfeliz

És important que el buit alcista amb què vam despertar aquest dilluns als 10.129 punts no es tanqui, o el que és el mateix s'anul·li.

DAX

  • 17.966,83
  • -0,67%
  • 4.956,65
  • -0,67%
  • 11.041,20
  • 0,12%

A la vista del gràfic diari de l'IBEX 35 s'ha de reconèixer que al final, després de fer-se pregar molt, ha aconseguit reaccionar amb claredat a l'alça des de la potencial zona de suport que li confereix la base del canal baixista pel qual s’està desplaçant el preu des de fa una mica més de quatre mesos. Doncs bé, finalment la base de la cadena que coincideix amb la mitjana mòbil simple de 200 sessions (o MM200), ha servit per, almenys en el curt termini, fer reaccionar al nostre selectiu. En condicions normals el lògic seria que des d'aquí, a poc a poc, es dirigís cap a la resistència que presenta a la part superior del canal baixista, ara a l'entorn dels 10.600 punts.

La resta dels nostres veïns europeus ja han deixat enrere la part superior (resistència) dels canals homòlegs i el DAX, a més, ha estat capaç de superar la important resistència dels 12.335 punts, i ha aplanat així el camí a una més que probable tornada als màxims anuals. I l'índex transalpí, l'FTSE MIB, va marcar aquest dilluns nous màxims anuals. Cosa que vol dir que si bé és cert que l'IBEX 35 segueix bastant endarrerit, en teoria es donen les condicions perquè comenci a recuperar part d'aquesta gran bretxa oberta entre el nostre índex i la resta d'Europa.

Gràfic diari - IBEX 35

Noticias relacionadas

contador