La perforació dels 3,8 euros en espelmes setmanals i amb folgança pot acabar convertint-se en un nou malson per a la cotitzada.

  • 15,88€
  • -1,34%

Dia

  • 0,01€
  • -1,56%

Encara tenim més de mitja setmana de mercats per davant, cosa que vol dir que tot pot passar. Perquè el que realment ens interessa és el tancament setmanal. Des del punt de vista xartista, el que tenim davant és un potencial gran 'cap i espatlles'. Pauta d'importants implicacions baixistes que, en confirmar-se, podria portar-lo sense molts problemes a nivells propers als 2,5 euros durant els pròxims mesos. Ara bé, el preu està tractant d’aferrar-se a la zona de suport dels 3,8 euros com un “clau ardent”. El que és evident és que des d'aquí es pot esperar o una forta correcció a la baixa o un violent rebot, si finalment la potencial figura d'implicacions baixistes falla. Normalment els errors baixistes porten amb si importants rebots.

En qualsevol cas l'estructura de preus no és precisament alcista en DIA. Tant és així que per poder dir que alguna cosa estaria canviant en DIA, el preu hauria de ser capaç de saltar per sobre de la important resistència que presenta als 4,82 euros, els màxims de gener. Una xifra a dia d'avui que queda molt llunyà. I mentrestant veurem com queda el tancament de l’espelma setmanal divendres que ve.

Gràfic setmanal de DIA

Noticias relacionadas

contador