ep la plazadia supermercados compras
DIA

Independentment del que passi aquest dijous, després de conèixer els resultats, la veritat és que a dia d'avui la tendència baixista de mitjà termini segueix sent impecable.

  • -
  • -

Dia

  • 0,01€
  • -1,56%

Tot i el rebot de gairebé un 20% des dels mínims anuals (3,33 euros) cal dir que a dia d'avui aquest encaixa d'allò més bé dins el típic retrocés temporal. Per què? Molt senzill, perquè com es pot observar en el títol hi ha una potencial zona de resistència als 3,90-4 euros, anteriorment suport. I les importants pujades de setmanes enrere, properes al 20%, s'han frenat just aquí, als 3,93 euros. Del qual es dedueix que, de moment, tot encaixa dins el típic retrocés temporal a nivells de resistència.

Per sota, per la banda dels suports, estarem atents als 3,33 euros, els mínims anuals. Perforar seria sense cap dubte un nou senyal de debilitat, ja que des d'aquest moment estaria donant continuïtat als impecables màxims i mínims decreixents des del passat estiu. I així no es puja. Per poder deixar la porta oberta que alguna cosa pogués estar canviant en el títol (per bé) li exigirem que tanqui (anul·li) el buit baixista setmanal dels 4,16 euros.

Gràfic setmanal de DIA

Noticias relacionadas

contador