panel_aeropuerto_630

Des de finals d'octubre, podem veure com els títols d'Aena estan construint impecables mínims i màxims creixents i així no cau.

  • 173,20€
  • -0,69%

Hi ha la possibilitat que en el curt termini el títol ompli, totalment o parcialment, el buit alcista (suport) que presenta als 164 euros abans d'intentar reestructurar-se de nou a l'alça amb pas ferm. La correcció del 20% des dels màxims anuals i històrics fins a la zona dels 146,55 euros no s'ha deteriorat gens ni mica la que és la tendència alcista de fons o primària. Aquest és un exemple més del que ens agrada recordar-los en ocasions sobre que "un títol pot caure amb força sense deixar de ser alcista en termes de mitjà i de llarg termini". I és que si miréssim el gràfic de llarg termini el que tenim són impecables mínims i màxims creixents, que no és altra cosa que la definició més senzilla del que és una tendència alcista.

Dit això, en el curt termini no descartem una petita correcció que en el pitjor dels casos el porti a omplir l'últim dels buits alcistes davant de posar rumb de nou cap als màxims anuals als 184,90 euros.

Gràfic diari d'Aena

Noticias relacionadas

contador