ep planta termosolar xina solar oneabengoasudafrica
ABENGOA

Els títols d'Abengoa 'B', els que cotitzaven a l'IBEX 35, continuen escanyats malgrat les pujades d'aquest dilluns. El gràfic és més clar en el cas de les accions tipus 'A'.

  • 0,02€
  • 0,00%
  • 0,01€
  • 0,00%

Si bé, és cert que, per res, sóc amic d'invertir en aquest tipus de títols, cal reconèixer que alguna cosa sembla estar canviant en l'esdevenir dels títols d'Abengoa 'A'. Tot i que el gràfic que tenim davant és setmanal, cosa que vol dir que la confirmació o no del moviment de la superació de la directriu baixista passa per fer-ho al tancament de la sessió d'aquest divendres. Dit això, les fortíssimes pujades d'aquest dilluns (+32%) amb un clar increment del volum estan col·locant el preu per sobre de la zona de resistència que presenta en la directriu baixista que uneix els impecables màxims decreixents des d'abril de 2017. Per tant, és evident que alguna cosa està començant a canviar en l'esdevenir d'Abengoa 'A'. Però amb tot, convé ser cauts perquè figura de volta com a tal no tenim. Encara que com m'agrada dir... "per algun costat caldrà començar".

Gràfic setmanal d'Abengoa 'A'

El cas d'Abengoa 'B' és una cosa diferent, ja que ha romàs estrangulat diverses setmanes. Cotitzant durant gairebé dos mesos al preu de 0,01 euros per acció, el mínim al qual es pot cotitzar al nostre Mercat Continu. Aquest dilluns l'acció pujava un 3% i en aquest moment ho fa en un 2,91% fins als 0,0106 euros. Tècnicament no tindrem res mentre aquest no salti per sobre de la resistència que presenta als 0,0115 euros (els màxims d'abril).

Gràfic diari d'Abengoa 'B'

Noticias relacionadas

contador