ohl casco
0,35€
  • 0,02€
  • 4,48%

Perquè d'alguna manera la figura de volta s'anul·li, s’invalidi, necessitem que el preu salti i confirmi per sobre de la resistència dels 3,20 euros.

Després passarà el que hagi de passar, perquè això és borsa i no hi ha cap eina infal·lible. L'anàlisi tècnica és sense cap dubte una eina molt potent, però no infal·lible. Res ho és. Vull dir amb això que el que tenim davant és un gran 'cap i espatlles' que en acabar complint-se, podria portar el títol (com a mínim) a nivells de preu propers als 1,80 euros. Però és cert també que aquest tipus de formacions, encara que en el cas que ens ocupa sembla clara, solen funcionar molt millor quan es produeixen després d'un important tram alcista. I no és el cas.

De tota manera, hi ha un nivell de resistència molt important als 3,20 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell, amb folgança i preferiblement amb volum, ens estaria confirmant una més que interessant figura de volta d'implicacions alcistes que acabaria amb la formació d'implicacions baixistes a la qual abans hem fet referència. Per la qual cosa, en resum, la pauta correctiva hi és. I només per sobre dels 3,20 euros podrem afirmar que aquesta hauria fallat, amb les implicacions alcistes que això sol tenir quan una figura falla.

Gràfic diari d'OHL

Noticias relacionadas

contador