Esperem una continuació de les pujades fins als màxims històrics.

Davita és un dels valors de l'S&P 500 que tenim en el punt de mira després de veure com donava forma a una espatlla cap espatlla invertit durant els últims mesos de l'any passat. Després de trencar la línia de coll que presentava als 67,44 dòlars hem vist com aconseguia superar la mitjana de 200 sessions. Això ens fa pensar en un canvi de tendència que podria confirmar-se quan superi la resistència dels 70 dòlars. Si supera aquest nivell d'oferta el més normal és que vegem una continuació dels guanys fins al nivell dels 75 dòlars.

Atents que tornen les compres a Netflix després que aquest mateix dimarts aconseguís ficar-se en pujada lliure en superar els màxims històrics que presenta als 148,29 dòlars. Per a les properes sessions podríem veure tranquil·lament una extensió de les pujades fins al nivell dels 170 dòlars. La presa de posicions per aquests preus sembla una molt bona opció.

Xilinx ha polvoritzat la resistència dels 62,23 dòlars, màxims dels últims 16 anys. El valor cotitza pràcticament sense resistències al seu camí de manera que podria ser altament probable que continués amb la seva escalada alcista fins al nivell dels 70 dòlars. Els dos buits alcistes que s'ha deixat durant les últimes sessions són una figura amb fortes implicacions alcistes (finestra alcista) el que ens fa estar molt pendents de l'evolució de la companyia durant les properes jornades.

contador