cbwallstreetsombra

El seu aspecte tècnic és impecable.

3M Company va realitzar ahir, dilluns, un bon senyal en aconseguir trencar la resistència dels 209 dòlars. El valor ha aconseguit subjectar-se al nivell dels 200 dòlars i després d'uns mínims creixents durant l'últim mes i mig sembla que podríem veure un atac als màxims anuals situats als 214,57 dòlars. La presa de posicions per aquests preus sembla una bona opció i és que no descartem que acabi assolit el nivell dels 230 euros.

Es confirma l'inici d'un nou impuls alcista en Aetna en aconseguir superar la resistència dels 161,69 dòlars. Amb això es posa fi al moviment lateral de l'últim mes i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 175 dòlars. No observarem ni el més mínima senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 151,78 dòlars.

Destacats guanys del 5,91% en els títols de Tesla que han aconseguit superar la resistència del curt termini que presenta als 358,44 dòlars. Atents, ja que el valor s'apropa a la resistència clau del curt termini que presenta als 370 dòlars. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 386,99 dòlars, màxims històrics. Seria un magnífic senyal la superació d'aquest nivell de preus ja que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

contador