wallstreet

Els índexs nord-americans segueixen oferint un impecable aspecte tècnic.

Atenció, perquè 3M es troba atacant la resistència dels 214,57 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 230 dòlars. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 208,57 dòlars.

T-Mobile va acabar dimarts amb uns guanys del 5,86% superant la resistència dels 65 dòlars. Això confirma el rebot en la mitjana de 200 sessions i ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 68,88 dòlars, màxims anuals. Sens dubte que és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes sessions i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions.

Facebook és un valor molt interessant que no hauríem de perdre de vista durant les properes sessions. Durant les últimes setmanes hem vist una consolidació dins del seu impecable tendència alcista principal cosa que ens fa estar molt pendents de la superació de la resistència dels 175,49 dòlars, màxims històrics. Això deixaria la seva cotització en pujada lliure que el podria portar una extensió de les pujades fins al nivell dels 190 dòlars.

contador