WallStreet-1

No obstant, hauríem de ser prudents ja que, tard o d'hora, hauríem de veure una correcció que sanegi una mica els últims guanys

Nou senyal de fortalesa durant el dia d'ahir a Boeing que després de la formació d'un throw back als 160 dòlars aconsegueix superar els màxims històrics que presentava als 170 dòlars. El valor cotitza en pujada lliure i és molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 185 dòlars per acció.

Es mantenen les pujades de les últimes sessions a The Travelers Companies. La tendència de la companyia és fortament alcista, especialment després de veure com només ha corregit un 38,2% del Fibonacci corresponent a l'impuls alcista de novembre i desembre de l'any passat. Sembla molt probable que aviat vegem un atac als 123,09 dòlars, màxims històrics. Si els superés, tornaria a quedar-se en pujada lliure i no seria estrany que acabéssim veient una continuació de la seva tendència alcista principal fins al nivell dels 135 euros.

UnitedHealth segueix sent un valor que no hauríem de perdre de vista les properes sessions. Dimecres passat vam poder veure com perforava la part alta de la banda lateral on ha estat els últims dos mesos i mig. Cal recordar que el valor es troba en pujada lliure i que és extremadament probable que vegem el començament d'un nou impuls alcista que porti a la seva cotització fins a almenys el nivell dels 180 dòlars.

contador