Estigueu alerta perquè si perd els 9.236 punts veuríem una volta al nivell dels 9.000 punts

Gamesa ha començat la sessió amb unes fortes pujades de més del 4,50% si bé ha acabat la sessió amb unes pujades del 2,99%. No obstant això, això li ha servit per superar la resistència dels 20,73 euros. Tot i que a curt termini podríem veure una consolidació de nivells per aquests preus, sembla probable que acabi atacant els màxims anuals situats als 22,12 euros.

Indra ha liderat els guanys de l'Ibex 35 al llarg de la sessió i ha acabat el divendres amb unes pujades destacadíssimes del 8,97%. La companyia capdavantera en tecnologies de la informació i sistemes de defensa ha arrasat la resistència dels 11,17 euros i creiem que podria continuar amb els guanys fins al nivell dels 12,55 euros, màxims de l'any passat.

IAG ha aconseguit separar-se definitivament de la resistència dels 6 euros. L'aerolínia manté la forta tendència alcista i cada vegada sembla més factible que acabarà cobrint el gap a la baixa del Brexit que presenta als 6,55 euros, preus un 7% per sobre dels actuals.

Pel què fa als valors que avui han perforat suports, en destaquem Inditex:

Alerta que Inditex ha confirmat, avui divendres, l'abandonament del suport clau del curt termini que presenta als 30,35 euros. El valor de l'Ibex 35 confirma l'abandó de la mitjana de 200 sessions i ens fa pensar en una continuació dels descensos fins a, almenys, el nivell dels 29 euros.

contador