Creiem que el selectiu espanyol podria continuar amb els descensos del curt termini.

Duro Felguera ses desploma un 9% i confirma el final del rebot a l'abandonar el suport dels 0,65 euros. El seu aspecte tècnic és molt complicat i ofereix una forta tendència baixista en tots els espais temporals. Per les properes jornades és molt probable que vegem un atac als mínims de l'any que presenta als 0,48 euros, preus un 17% per sota dels actuals

Bon senyal que hem pogut veure per acabar la setmana en Laboratoris Rovi. La companyia aconsegueix superar la resistència dels 16 euros i donar forma a un envolupant alcista que ens fa pensar en un atac imminent a la resistència dels 16,45 euros, màxims anuals. Un tancament, durant les properes sessions, per sobre d'aquest nivell de preus ens confirmaria el començament d'un nou i important impuls alcista.

FCC aconsegueix tancar la sessió per sobre del primer nivell de resistència que presenta als 9,85 euros, la qual cosa és una demostració de la fortalesa actual de la companyia. Durant els primers compassos de la setmana que podríem veure com supera els màxims anuals, la qual cosa podria portar una extensió dels guanys fins al nivell dels 11 euros.

contador