El més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 10.600 punts.

Magnífica demostració de força en Fluidra que dibuixa nous màxims històrics després de pujar, aquest dimecres un 4,39%. El valor es mou sense cap resistència al seu camí per la qual cosa és molt probable que busqui atacar el nivell dels 9 euros.


Ence acaba la sessió amb pujades del 2,07% i confirma el trencament de la resistència dels 3,85 euros. La companyia es defineix a l'alça després d'una consolidació lateral d'un parell de mesos. No obstant això, les pujades des del passat dia 6 han estat superiors al 12% cosa que ens fa esperar una petita presa de beneficis per prendre posicions amb menys riscos.

Ull que Aena torna a complicar el seu aspecte en abandonar, aquest dimecres, el suport dels 157,85 euros. La companyia fa tres mesos i mig que està baixant sense treva que li han permès perdre, durant aquest període de temps, a prop d'un 15%. Pel que fa a les properes jornades, el més normal és que acabem veient una continuació dels descensos fins al nivell dels 151 euros, nivells en què es troba la mitjana de 200 sessions.

contador